Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Lege og apotek

Alle klinikkene Ving samarbeider med er private klinikker. Det betyr at utgiftene ikke alltid dekkes av ordinære forsikringer. Du bør undersøke hvilke betingelser som gjelder for din forsikring før du reiser, i tilfelle du får behov for medisinsk hjelp i ferien. Hvis du ikke har reiseforsikring må du opplyse personalet vårt om dette når du kontakter dem for medisinsk hjelp. 

Kontaktopplysninger ved sykdom
Hvis du er utsatt for en ulykke eller blir syk, trenger å prate med noen eller trenger å komme i kontakt med myndighetene finner du viktige telefonnummer for dette nedenfor. Ikke nøl med å ta kontakt med Vings reiseledere hvis du har spørsmål. 

Juaneda Urgencias Médicas 
Her svarer skandinavisktalende personal døgnet rundt, og de kan omgående sende en lege til hotellet ditt eller fortelle deg hvor nærmeste klinikk ligger. De kan også hjelpe deg å finne nærmeste åpne apotek. 

Gratisnummer: 900 72 22 22 

Lege:
Ved sykdom og/eller behov for legevakt henviser vi til sykehuset Clinica Juaneda i Palma og Hospital General de Muro i Alcudia. Sykehuskjeden har klinikker rundt på øya, så du kan alltid få tak i en lege i nærheten av hotellet ditt. 

EUs nødnummer:
112 (ved akutt behov for ambulanse eller politi)

Ved mistanke om smittetilfeller av Covid-19 på hotell
Dersom det er behov for medisinsk hjelp til mulig smittede gjester på noen av våre hotell, er det etablerte rutiner i samarbeid med den lokale helsetjenesten. De vil sørge for at dette blir ivaretatt av personell med nødvendig smittevernutstyr.