Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Mat og drikke

Spanjolene elsker å gå på restaurant. Man spiser mye og gjerne sent. Spanske lunsj- og middagstider er henholdsvis rundt 13.30,15.30 og 20.00-24.00. Tips er ikke inkludert i regningen, men legges til av gjestene selv. 

Spania og tapas hører sammen. Det hele startet som en gratis skinkeskive ved siden av drinken, og har nå utviklet seg til små munnfuller av alt mulig. Spanjolene selv spiser ofte tapas som en forrett, men man kan godt sette sammen et helt måltid ved å bestille mange forskjellige småretter. Det finnes mengder av ulike tapasretter å velge mellom, fra oliven og minipikkels til ulike typer marinert fisk og skalldyr, omeletter, pateer, skinke i alle varianter, sterkt krydrede pølser, ost, potetsalat og mye mer. En god måte å prøvesmake tapas på, er å bestille en "variado". Da får du en litt større tallerken med litt av hvert på.

Mallorkanerne er flinke til å lage mat, og de har tilgang til gode råvarer. I tillegg til de internasjonale menyene på restaurantene er det absolutt verdt å prøve noen av øyas spesialiteter.