Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Ut- og hjemreise

Ankomst og avreise
På flydager er det mange gjester som ankommer og forlater hotellet i løpet av noen få timer. Personalet ved hotellet rekker ikke alltid å gjøre klare alle rom og leiligheter før de nye gjestene ankommer. Kommer du med et fly om formiddagen, ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du kan ta rommet eller leiligheten din kan tas i bruk. Reiser du hjem med et kveldsfly ber vi av samme grunn om forståelse for at du må forlate rommet noen timer før avreise slik at de nye gjestene ikke behøver å vente så lenge før de får komme inn på rommet sitt. 
I henhold til internasjonale hotellregler skal man sjekke ut senest kl. 12.00, og sjekke inn tidligst kl. 15.00, I Spania tidligst kl. 16.00.

Resepsjonen
Resepsjonen er hotellets knutepunkt og det er dit eller til en av våre Vingverter du skal henvende deg dersom du trenger hjelp til noe. Noen hotell har en separat disk som heter Guest Relations der personalets oppgave er å hjelpe gjestene med alt fra tips til restauranter til hjelp til små og store ting. Vi hjelper gjerne til dersom du har problemer med den språklige kommunikasjonen.

Hotellreglement
For din og andre gjesters sikkerhet og trivsel er det et visst reglement du bør følge. Informasjon om hva som gjelder ved ditt hotell er enten i resepsjonen eller i rommet/leiligheten.

På flyplassen 
• Det står på billetten hvor mange kilo bagasje du kan ta med på flyet. 
• Dersom to personer pakker i samme koffert får ikke vekten av denne overskride 32 kilo. Dette er ihht. flyplassens bestemmelser.
• Væske kan ikke tas med i håndbagasjen hvis ikke den er i en 100 ml (1 dl) beholder. • • Det er tillatt å ta med flere beholdere dersom de får plass i en gjennomsiktig plastpose som rommer én liter.


Takk for denne gang, god tur hjem og på gjensyn!