Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Utflukter

I år har vi gjort noen justeringer i utfluktsprogrammet, for å gjøre nettopp din ferieopplevelse enda bedre. VI har bl.a. en nu halvdagsutflukt (4 timers) fra Alcudia og Pollensa, der vi drar med båt ut i Pollensabukten og går tur på Formentor-halvøya. På grotteturen fra Alcudia besøker vi Hamsgrottene. Nytt av året er at inngangen til begge grottene er inkludert i prisen. På utflukten "Marked, vin og tapas" fra Palmabukten besøker vi en ny, koselig vinbodega i nærheten av Santa Mariá. mallorcas vinkultur har hatt en rivende utvikling de siste årene og du finner mange gode, spennende viner rundt om i bodegaene. 

Det er flere fordeler med å bestille utfluktene hos Ving. Du kan være sikker på at alle nødvendige forsikringer er på plass og at alle sikkerhetskrav er oppfylt. Dessuten har vi klare regler for endring og avbestilling, og skulle du få problem eller bli misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du kan henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten hos Ving. 
Hvis du bestiller andre steder, anbefaler vi for din egen skyld, at du sjekker hvordan det er med forsikring, sikkerhet, endring og annet som skiller en seriøs arrangør fra en useriøs.

På flere av bussutfluktene har Ving i mange år hatt et unikt og populært samarbeid med vår sponsorpartner Purowool, www.purowool.com. Det innebærer at vi også i år kan tilby utflukter til svært fordelaktige priser. Standarden er fortsatt like god som på våre øvrige reisemål – det er bare prisen som er enda lavere enn tidligere.

Våre bussutflukter inkluderer en hyggelig, underholdende og inspirerende presentasjon om søvnkvalitet i Purowools lekre showrom. I tillegg byr Purowool på enten frokost eller lunsj med vin, kaffe og likør, avhengig av tidspunktet vi besøker dem. Er du interessert i produktene fra Purowool, kan du kjøpe dem til utsalgspriser.

Velkommen!