Praktisk informasion om utflukter

Påmelding 
Påmelding og betaling skjer via servicetelefonen. Påmeldingen er ikke bekreftet før du har betalt utflukten. Påmelding til dagsturer må gjøres senest kl. 12.00 dagen før utflukten. For kveldsturer er fristen kl. 12.00 samme dag. Du kan alltid ringe servicetelefonen vår og høre om det finnes ledige plasser.

Pris
Prisene angis i euro (EUR). Barn under 2 år deltar gratis, men har ikke eget sete i utfluktsbussen. Barn i alderen 2-11 år betaler ofte halv pris, se mer om dette i utfluktsprogrammet. Se under på de respektive utfluktene for å se hva som inngår i prisen.
UTFLUKT MED 50 % RABATT -Ving har i mange år hatt et unikt og populært samarbeid med Purowool. I den anledning kan vi også i år tilby flere av våre mest populære utflukter til halv pris. Naturligvis fortsetter vi med å holde samme høye kvalitet på utfluktene våre, til tross for at prisen er redusert. Hvis du velger dette tilbudet blir du hentet før den ordinære utflukten starter, og får bli med på en trivelig, underholdende og inspirerende presentasjon om sunn søvn hos Purowool. Her får du også servert en god frokost.

Betaling
På reisemålet anbefaler vi å betale utflukten med kort (Visa eller Mastercard).

Tidlig avreise
Dersom utflukten starter før hotellet har startet frokostserveringen, kan du spørre i resepsjonen dagen før om det er mulig å få en tidlig frokost, eventuelt en matpakkeløsning.

Opphenting/møtested
Vi henter deg som regel utenfor hotellet ditt, men på noen reisemål har vi en eller flere felles opphentingssteder som du må komme deg til på egen hånd. Tid og sted får du vite når du bestiller utflukten.

Transport
Alle busser og båter vi benytter på utfluktene våre har forsikring, og båtene har redningsvester til alle. Det er røykeforbud om bord i bussene. Med jevne mellomrom tar vi små stopp for toalettbesøk eller for å strekke på bena.

Guideservice
Utfluktene ledes av en skandinavisktalende guide (enten vår egen Vingvert eller en lokalguide), eventuelt med en engelsktalende autorisert guide. Les mer under hver enkelt utflukt.

Lurt å ta med
En flaske vann er alltid lurt å ta med. En genser eller jakke kan være god å ha i busser med aircondition. Gode sko og klær tilpasset utflukten. Langermet jakke/genser og bukse anbefales når utflukten inkluderer et besøk i en kirke eller annen religiøs bygning. Ta gjerne med deg våtservietter og/eller antibac.

Tips
Hvis du ønske å tipse sjåføren og/eller guiden, anbefaler vi å gi 1–2 euro pr. person. 
 
Avbestilling
Avbestilling må gjøres senest 24 timer før avreise for at du skal få pengene tilbake. Avbestilling etter dette bør dokumenteres med legeattest for at penger skal kunne refunderes.
 
Innstilt utflukt
For at utfluktene skal gjennomføres kreves et minimum antall deltakere. Vi forbeholder oss retten til å flytte eller innstille utflukten hvis for eksempel værforholdene gjør at den ikke kan gjennomføres. Skulle en utflukt bli innstilt, gir vi beskjed om dette så raskt som mulig og tilbakebetaler pengene.