Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Praktisk informasion om utflukter

Påmelding 
 Påmelding og betaling gjøres hos Vings reiseleder i treffetidene på hotellene eller over servicetelefonen. Påmelding er ikke bekreftet før du har betalt. Påmelding til dagsturer må gjøres senest kl. 12.00 dagen før utflukten. For kveldsturer er fristen kl. 12.00 samme dag. 

Pris
Barn under 2 år deltar gratis, men har ikke eget sete i utfluktsbussen. Barn i alderen 2-11 år betaler ofte halv pris, se mer om dette i utfluktsprogrammet. Se under på de respektive utfluktene for å se hva som inngår i prisen.
UTFLUKT MED 50 % RABATT -Ving har i mange år hatt et unikt og populært samarbeid med Purowool. I den anledning kan vi også i år tilby flere av våre mest populære utflukter til halv pris. Naturligvis fortsetter vi med å holde samme høye kvalitet på utfluktene våre, til tross for at prisen er redusert. Hvis du velger dette tilbudet blir du hentet før den ordinære utflukten starter, og får bli med på en trivelig, underholdende og inspirerende presentasjon om sunn søvn hos Purowool. Her får du også servert en god frokost.

Betaling
Billetten betales direkte til Vings reiseleder på hotellet. Prisene angis i euro. Du kan betale med euro, Visa, MasterCard. Du kan også bestille og betale våre mest populære utflukter over telefon.

Tidlig avreise
Hvis utflukten starter før hotellets frokostservering har åpnet, kan du prate med hotellet kvelden i forveien. Du vil da få tilbud om en alternativ frokost eller så får du en matpakke til å ta med på turen.

Opphenting/møtested
Vi henter deg på et av våre møtesteder, dit våre gjester møtes for felles henting. Tid og sted får du når du kjøper billett.

Transport
Alle busser og båter vi bruker på utfluktene er forsikret og båtene har livvester. Pauser til å strekke på beina gjøres med jevne mellomrom.

Guideservice
Utfluktene ledes av skandinavisktalende guide (enten vår guide eller en lokalguide) hvis ikke annet er angitt, og/eller med engelsktalende guide. Les mer i utfluktsprogrammet.

Lurt å ta med
En flaske vann er alltid bra å ha med. Aircondition kan føre til at det blir kalt underveis, så en genser kan være lurt. Gode sko og klær som passer til utflukten. Varme klær i vintersesongen. Langermet genser og bukser anbefales ved besøk i kirker eller andre religiøse bygninger. Ta gjerne med våtservietter og/eller hånddesinfeksjonsmiddel. Det er ikke alle steder man kan bruke bankkort, så ta gjerne med kontanter til lunsj og suvenirkjøp.

Tips
Hvis du vil tipse sjåføren og guiden anbefales det å gi 1-2 euro pr. person. 
 
Avbestilling
Avbestilling må gjøres senest 24 timer før avreise for at du skal få pengene tilbake. Avbestilling etter dette bør dokumenteres med legeattest for at penger skal kunne refunderes.
 
Innstilt utflukt
For at utfluktene skal gjennomføres kreves et minimum antall deltakere. Vi forbeholder oss retten til å flytte eller innstille utflukten hvis for eksempel værforholdene gjør at den ikke kan gjennomføres. Skulle en utflukt bli innstilt, gir vi beskjed om dette så raskt som mulig og tilbakebetaler pengene.