Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Reis med barn

Mallorca er et populært reisemål for barnefamilier og det er enkelt å reise rundt her, også med de aller minste. Spanjolene er veldig glade i barn, og det er aldri problem å ta meg seg barna på f.eks. restaurant. Heller tvert imot, sannsynligheten er stor for at barna får større oppmerksomhet enn deg! Under finner du informasjon som kan være lurt å tenke på samt noen tips til aktiviteter for hele familien.

Mat
De aller fleste restauranter har internasjonal meny med mat som egner seg for de små. Mange tilbyr også egne barnemenyer med hamburgere, pasta, kylling m.m., samt drikke og is. De fleste restauranter har et begrenset antall barnestoler.

Barnemat og bleier 
Fås kjøpt i de aller fleste matbutikker/supermercados og på apotek. Sammenlignet med Skandinavia er utvalget av barnemat mye mindre. Grøtpulver inneholder i likhet med de fleste fruktpurébokser ofte sukker. Bleier kan kjøpes overalt med samme prisvariasjon som på barnematen.

Priseksempel fra supermercado, dette kan også kjøpes på apotek:

Barnemat på glass, 250 g: ca. 1,5-2 euro
Bleier: ca. 15 euro for 65 stk
Våtservietter (Dodot): ca. 11 euro for 70 stk
Melk: ca. 1 euro/liter
Coca Cola: ca. 1 euro/liter
Vann: ca. 1 euro/liter, avhengig av flaskens størrelse

Barnesete 
Kan leies hos de fleste leiebilfirmaene mot en ekstra kostnad. OBS! Bestill barnesetet når du bestiller leiebilen. De fleste større leiebilfirmaene har biler med sikkerhetsseler i baksetet.

Insekter og dyr
Dette er Middelhavet og i blant kan man se kakerlakker. Men det er sjelden man ser disse på hotellene nå. Finner du en kakerlakk på rommet/i leiligheten er det bare å si fra til resepsjonen, eller snakk med Vings reiseleder. Så tar de tak i saken.
Flått, "garrapatos", forekommer på landsbygda. Mygg finnes hele året. Myggmaskiner fås kjøpt i de fleste velassorterte dagligvarebutikker.

Lekeplasser
De spanske lekeplassene minner mye om de vi har her hjemme. 

Sol og varme 
Solen er spesielt sterk i sommermånedene mai-august, men man bør også være forsiktig andre deler av året. Smør barna godt inn og ta gjerne på dem en t-skorte og caps.